13/04/2023

Πακέτα Σχεδιασμού Γάμου

Στο Nicol Wedding Moments, κατανοούμε ότι κάθε ζευγάρι έχει μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις όταν πρόκειται για την ιδιαίτερη ημέρα τους. Για αυτό το λόγο προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες για να καλύψουμε τις ατομικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Είτε ψάχνετε για ένα πλήρες πακέτο σχεδίασης γάμου είτε χρειάζεστε βοήθεια μόνο σε κάποιες πτυχές του γάμου σας, εμείς σας καλύπτουμε. Παρακάτω αναγράφονται οι υπηρεσίες σχεδίασης γάμου που προσφέρουμε:

Πακέτα Σχεδιασμού Γάμου

Πλήρες Σχεδιασμός Γάμου

Ο Πλήρες Σχεδιασμός Γάμου είναι ιδανικός για ζευγάρια που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη μέρα του γάμου τους χωρίς άγχος ή ανησυχίες. Με αυτό το πακέτο, αναλαμβάνουμε τα πάντα από την αρχή έως το τέλος, συμπεριλαμβανομένων των εξής: · Εύρεση και κράτηση του χώρου δεξίωσης και μυστηρίου · Οργάνωση μετακινήσεων και φιλοξενίας · Οργάνωση Bachelor και bachelorette πάρτι · Εύρεση και διαχείριση προμηθευτών (catering, γλυκά, μουσική, φωτογράφος και βιντεογράφος, φώτα, λουλούδια, επιμέλεια bar, photobooth, πυροτεχνήματα κλπ.) · Εύρεση Nυφικού και κοστουμιού γαμπρού · Make up astist και κομμωτή/τρια · Εύρεση θέματος διακόσμησης · Διακόσμηση, μπομπονιέρες και προσκλήσεις · Σετ κουμπάρου · Συνεχής επικοινωνία και συμβουλές καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού · Επίβλεψη, συντονισμός και εξυπηρέτηση στον χώρο της τελετής και της δεξίωσης · Οτιδήποτε άλλο επιθυμεί το ζευγάρι Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα, εξασφαλίζοντας την κάθε λεπτομέρεια και ότι όλες οι ανάγκες σας καλύπτονται. που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ιδιαίτερη ημέρα σας!

Μερικός Σχεδιασμός

Ο Μερικός Σχεδιασμό απευθύνεται σε ζευγάρια που έχουν ήδη αναλάβει κάποια κομμάτια του γάμου τους, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται επαγγελματική βοήθεια σε άλλους τομείς και λεπτομέρειες. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει: · Τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία από την ημέρα της σύμβασης · Αναθεώρηση των τρέχοντων καταστάσεων και συμβολαίων γάμου · Προτάσεις προμηθευτών βασισμένες στον προϋπολογισμό και το στυλ του ζευγαριού · Κράτηση προμηθευτών και διαχείριση συμβολαίων · Συνεχής συμβουλευτική κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού · Επιβεβαίωση λεπτομερειών και χρόνων άφιξης για τους προμηθευτές · Ανάπτυξη λεπτομερούς προγράμματος γάμου · Επί τόπου επίβλεψη, συντονισμός και εξυπηρέτηση την ημέρα του γάμου Με τον Μερικό Σχεδιασμό, θα έχετε την ευελιξία να επιλέξετε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον προγραμματισμό του γάμου σας για να ταιριάζει στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις σας. Θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι η ομάδα των ειδικών μας φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες για να εξασφαλίσει μια χωρίς άγχος ετοιμασία και μέρα γάμου.